Categories
Your Cart

Delivery Information

Πολιτική επιστροφών/αλλαγών


·        Αλλαγές προϊόντων μπορούν να πραγματοποιηθούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους.

·        Τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παρέλαβε ο πελάτης, χωρίς να έχουν χρησιμοποιηθεί ή υποστεί φθορές., με όλες τις ετικέτες που αυτά φέρουν και με τη συσκευασία που τα συνοδεύει άθικτη. Αφού ελέγξουμε την σωστή κατάσταση του προϊόντος έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε κάτι άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Εάν οποιαδήποτε από τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν ισχύει, τότε η επιστροφή ακυρώνεται και επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής.

·        Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί επίσης να έχετε διαθέσιμη την απόδειξη αγοράς.

·        Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή  προϊόντος  είναι απαραίτητο να επικοiνωνήσετε μαζί μας είτε  μέσω email στο sxniko@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2310452896 από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 9:00 με 17:00.

·        Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί μετά την παραλαβή από την εταιρεία μας του δέματος της αρχικής παραγγελίας.

·        Τα έξοδα μεταφοράς στην περίπτωση αλλαγής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη (τόσο τα έξοδα για την επιστροφή των  προϊόντων στο κατάστημά μας όσο και τα έξοδα αποστολής των νέων προϊόντων στον πελάτη).

·        Σε περίπτωση κατά την οποία με υπαιτιότητά μας ο πελάτης παρέλαβε λανθασμένο προϊόν καθώς και εάν υπάρχει κατασκευαστικό ελάττωμα στο προϊόν, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία μας.

·        Σε περίπτωση αμφιλεγόμενου ελαττώματος η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει το προϊόν στον κατασκευαστή του για περαιτέρω έλεγχο. Ο πελάτης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του αιτήματός του.


Υπαναχώρηση

·        Ο πελάτης μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός  δεκατεσσάρων (14 )ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας του και να ζητήσει επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να μας ενημερώσει με email στο sxniko@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 2310452896 από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 9:00 με 17:00.

·        Για την άσκηση του δικαιώματος της υπαναχώρησης ισχύουν οι ίδιοι όροι που περιγράφονται στην περίπτωση της επιστροφής/αλλαγής. Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παρέλαβε ο πελάτης, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να μην έχουν υποστεί φθορές και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες και η συσκευασία τους.

·        Ο πελάτης επιβαρύνεται εξολοκλήρου με τα έξοδα αποστολής, τα οποία αφαιρούνται από το ποσό της επιστροφής.

·        Η εταιρεία μας επιστρέφει στον πελάτη την αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα μεταφοράς. Σε περίπτωση που η πληρωμή πραγματοποιήθηκε με αντικαταβολή, από το ποσό της επιστροφής στον πελάτη αφαιρείται επιπλέον και το κόστος των εξόδων αντικαταβολής.

·        Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την ημέρα κατά την οποία έγινε η επιστροφή του εμπορεύματος. Αλλαγή σε αυτό το χρονικό περιθώριο είναι δυνατή μόνο κατόπιν συμφωνίας με εσάς και αφού έχετε επιλέξει κάποιον τρόπο διακανονισμού επιστροφής ο οποίος απαιτεί περισσότερο χρόνο.

·        Εφόσον δεν πληρούνται κάποιες ή όλες οι προϋποθέσεις που ισχύουν για τις αλλαγές/επιστροφές προϊόντων και την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης το intima.gr διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος. Σε αυτή την περίπτωση το προϊόν επιστρέφεται στον αποστολέα του, ο οποίος επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

·        Για λόγους υγιεινής δε γίνονται δεκτές αλλαγές/επιστροφές σε κάτω μέρη εσωρούχων.

·        Επιπλέον, δε γίνονται δεκτές αλλαγές/επιστροφές σε καλσόν και κάλτσες εφόσον έχουν ανοιχθεί οι συσκευασίες τους.


Αποστολές-Παραδόσεις


 Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή (10.00-17.00), με εξαίρεση τις αργίες. Παραγγελίες που παραλαμβάνονται σε αργίες αρχίζουν να επεξεργάζονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα ενώ για παραγγελίες που καταχωρούνται Σαββατοκύριακο η εκτέλεση ξεκινά τη Δευτέρα.

Η κατάσταση της παραγγελίας, ο αριθμός φορτωτικής και οι λεπτομέρειες μεταφοράς θα σας αποστέλλονται με email σε πραγματικό χρόνο. Τα προϊόντα μας αποστέλλονται μόνο εντός Ελλάδας.

Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών. Η εταιρεία με την οποία συνεργαζόμαστε είναι η ΕΛΤΑ courier. Ο χρόνος παράδοσης είναι κατά κανόνα 1-3 εργάσιμες ημέρες. Για περιοχές που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες από την εταιρεία courier, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι μεγαλύτερος (Σημείωση: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές στην Ελλάδα - περιοχές με απομακρυσμένο σταθμό εξυπηρέτησης της εταιρείας ταχυμεταφορών ή χωριά με δυσκολία πρόσβασης- η αποστολή μπορεί να είναι αδύνατη ή να χαρακτηρίζεται ως απομακρυσμένη/δυσπρόσιτη. Η πανελλαδική αποστολή προϊόντων δεν αφορά περιοχές που χαρακτηρίζονται απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες από την συνεργαζόμενη με το κατάστημά μας courier. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με παραλαβή του δέματος από εσάς στο πλησιέστερο γραφείο εξυπηρέτησης της συνεργαζόμενης με το κατάστημά μας κούριερ της περιοχής σας. Θα ενημερωθείτε σχετικά με e-mail ή τηλεφωνικώς).
Σε περιπτώσεις που συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας (ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες, κτλ) χωρίς υπαιτιότητα της εταιρείας, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να διαφοροποιείται χωρίς την ευθύνη του intima.gr.

Σε κάθε περίπτωση, το αρμόδιο τμήμα του intima.gr θα επικοινωνεί μαζί σας τόσο για την επιβεβαίωση της κάθε παραγγελίας σας όσο και για να σας ενημερώσει για το κόστος της μεταφοράς (αποστολής) της στην έδρα σας.

Κόστος Μεταφορικών


Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 40 ενώ για παραγγελίες μικρότερης αξίας το κόστος ανέρχεται σε 2,80€ (έως 2kg) για αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%. Σε περίπτωση που το βάρος υπερβαίνει τα 2kg η εταιρεία θα επικοινωνήσει με τον πελάτη με email ή τηλεφωνικώς. Εάν έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση καθώς το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής ανέρχεται στα 2,00€. Για αγορές άνω των 40€ η υπηρεσία αντικαταβολής παρέχεται δωρεάν.

 

*

Subscribe to our Newsletter